Locuri de munca in Anglia fara comision


October 17, 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Uncategorized


Tot mai multi romani cauta un loc de munca fara comision.

Comisionul este remuneratia primita de o persoana sau firma care a efectuat un serviciu.

Din definitia cuvantului “comision” vedem astfel ca acesta reprezinta o plata facuta catre cineva care efectueaza un serviciu.

Noi romanii inca nu suntem obisnuiti cu aceasta pratica. Deasemenea e in firea noastra sa cautam de cele mai multe ori cel mai ieftin mod de a obtine ceva.

Comisionul pentru un loc de munca in Anglia repezinta remuneratia pe care un candidat o plateste unei firme de recrutare sau agentii de intermediere locuri de munca pentru gasirea unui loc de munca in Marea Britanie.

Desigur este mult mai ieftin sa nu platim acest comision. Desigur ar fi ideal sa ne gasim un loc de munca in UK direct fara intermediari.

Insa gasirea unui loc de munca in UK fara intermediari presupune vorbirea limbii engleze, presupune timp petrecut pentru cautarea unui loc de munca, trimiterea de CV-uri, etc.,etc.

In momentul in care decidem sa platim acest comision toate acestea cad in sarcina persoanei sau firmei care se ocupa cu gasirea unui job pentru noi. Astfel incat noi nu mai trebuie sa alocam prea multa energie sau timp acestui proces.

Deasemenea firmele de recrutare sunt de cele mai multe ori specialisti in resurse umane. Aceste firme stiu inca de la prima citire a CV-ului fiecaruia sansele sau locurile de munca corespunzatoare fiecaruia dintre noi. De multe ori poate noi trimitem CV-ul unde nu trebuie sau scriem in acesta ce nu trebuie. Firmele de recrutare ne ajuta sa depasim aceste obstacole. Ne trimit CV-ul direct unde aven mult mai multe sanse sa ne angajam. Ne ajuta cu completarea si realizarea unui CV cu sanse cat mai mari de angajare.

S-a dezvoltat in timp aceasta practica de a cauta un loc de munca in Anglia fara comision. Poate ca aceasta se datoreaza si multelor cazuri in care romanii care doreau sa plece la munca in UK au platit comision si au luat teapa. De aici rezulta ca si plata acestui comision nu trebuie facuta asa cu ochii inchisi. Trebuie verificata cat de cat firma de recrutare la care ne-am decis sa-i platim comision.

Nu poti sa dai asa o suma de bani cu ochii inchisi si dupa sa vii sa dai vina pe firma respectiva.

Alegerea este bine inteles a noastra: platim un specialist sa ne gaseasca de munca sau ne gasim singuri jobul dorit.

Personal tind sa cred ca daca invatam sa ne adaptam vremurilor actuale si economiei de piata in care traim, daca ne facem si temele de acasa si citim atent contractul facut cu firma de intermediere munca si verificam cat de cat si seriozitatea ei, sansele de a gasi un loc de munca in Anglia sunt mult mai mari si efortul depus in cautarea jobului dorit este mult mai mic.

Desigur asta implica plata unui comision.

 

xx – echipa www.muncainanglia.com

Comentarii